Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp
basicuitvaartdelft.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
158 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 958 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
8
4
Goed verzorgde uitvaart
Goed luisterende uitvaartbegeleidster. Mijn wensen tot de uitvaart zijn meegenomen en met gepaste afstand heeft zij de uitvaart begeleid. Het was een waardig afscheid en ik had voldoende tijd om achteraf nog even alleen te zijn met mijn overleden vrouw. Een suggestie is om met vervoer minimaal een man erbij te hebben omdat een overleden persoon te zwaar is voor twee vrouwen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
15-01-2020 Maarten, Nijmegen
7
3.5
Uitvaart was mooi maar vooruit betalen slecht.
De uitvaart verzorger Sjoek heeft de uitvaart prima verzorgd. Er was volop service en aandacht. Wát ik minder en jammer vind is dat ik de kosten moest voorschieten. Als ik dát van te voren had geweten was ik niet naar uitvaart 24 gegaan. Mijn beoordeling gaat over Sjoek Nutma.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
11-01-2020 Jolanda Maatman, DEVENTER
10
5
Respectvol, vriendelijk, professioneel en snel
Via google heb ik Uitvaart24 gevonden en ben prijzen gaan vergelijken met andere aanbieders. Het verschil was dermate groot dat ik ze eerst heb opgebeld voor informatie. Ik werd zo prettig en vriendelijk te woord gestaan wat mij meteen een goed gevoel gaf. Zij hebben uiteindelijk de crematie van mijn tante in Groningen op een bijzondere, professionele, vriendelijke en respectvolle wijze begeleid. En wat ze beloven doen ze! Bellen direct terug nadat ze e.e.a. eerst moesten regelen. Handelen snel alles af via keurige e-mails. Nemen alle tijd voor vragen. Doen tevens aan nazorg. Kortom: ik kan ze voor 100% aanbevelen!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
10-01-2020 Caroline, Haarlem
9
4.5
Prima geregeld
Wij zijn zeer tevreden over de professionele begeleiding van UItvaart24
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
10-01-2020 henry, Rotterdam
9
4.5
uitstekend!
Uitstekend! met veel respect en op de juiste manier voldaan aan al onze wensen! Ik kan deze uitvaartverzorging ten zeerste aanbevelen. helderheid in kosten, geen bijkomende kosten (behalve de drankjes e.d. achteraf maar dit was in overeenstemming met onze wensen en een heel groot aantal meer gasten dan verwacht was!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
08-01-2020 A. Veth, Alphen aan den Rijn
10
5
Goede rustgevende begeleiding.
Een goede ervaring met Anouk Gallas van Uitvaart24. Haar rustige persoonlijkheid en zelfverzekerde uitstraling neemt de onrust weg die toch een beetje hoort bij zo een spannende gebeurtenis als een uitvaart. Dank, Anouk.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-01-2020 Klaas, Zwaag
10
5
Geweldig begeleid door alle medewerkers.
Uitvaart 24, wat een geweldige medewerkers, telefonisch bij het melden van het overlijden van mijn moeder vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Het zorgteam voor jullie een puim voor de werkwijze en menselijkheid. De drukkerij ook geweldig meegedacht en geholpen, de rouwkaarten mooi door jullie uitgevoerd. De betrokkenheid en professionaliteit van alle medewerkers en het nabellen van Jan Jaap Palma, dank u wel voor alle goede zorgen. Onze uitvaartbegeleidster Thea van Veenschoten, wat een fantastische betrokken vrouw, geen vraag was haar te veel. Professioneel en altijd aanspreekbaar. Dankjewel voor alle goede zorgen en begeleiding namens ons allen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-01-2020 Elly en Wim , Waddinxveen
8
4
prettig
zeer prettig ervaren, zeer vakkundige mensen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 5
04-01-2020 Dine, Amsterdam
10
5
Geweldig
Het betreft de crematie van mijn moeder. Het is precies gelopen zoals mijn moeder ook gewild zou hebben. Dhr Palme is zeer meelevend en professioneel. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-12-2019 Carla, Gorinchem
10
5
Fantastisch, hele troost!
Bij overlijden, makkelijk bereikbaar, vriendelijk en erg behulpzaam. Daarbij fantastisch begeleid door Marise den Oudsten die ons op een zeer eerlijke manier geholpen heeft, pakket samen te stellen. En de uitvaart zeer liefdevol heeft begeleid, waarin zij onze teksten prachtig in heeft verwerkt! Wat een topper is dat!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-12-2019 Sabrina , Utrecht

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews